Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Гайкокрут акумуляторний Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Код товара: 000090213
Наличие:
Нет в наличии
Цена :
3 776,24 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Напруга, В: 18
Швидкість обертання, об/хв: 0-2300
Частота ударів, уд/хв: 0-3400
Максимальний крутний момент, Нм: 280
Патрон: ½”
Габарити упаковки, мм: 420х120х310
Вага нетто/брутто, кг: 1,8 / 2,0

Описание товара

Акумуляторний ударний гайковерт Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless (далі – гайковерт) виконано із дотриманням усіх вимог безпеки та досить надійний в процесі експлуатації. Даний виріб має сучасний дизайн, економічний, надійний в роботі, простий в обігу та обслуговуванні. Гайковерт являє собою ручний електричний інструмент, який призначений для закручування та відкручування кріпильних виробів (дюбелів, болтів і гайок) за рахунок підвищеного крутного моменту з ударною дією.

Для роботи із кріпильними виробами (дюбелями, болтами і гайоками) використовуються ударні головки, які представляють собою спеціальні змінні насадки, один кінець яких виконаний у вигляді чотиригранного хвостовика 1/2''. Для закручування та відкручування болтів і гайок застосовуються спеціальні насадки відповідного профілю.

Принцип дії гайковерта максимально простий: при натисканні на клавішу виробу "Увімкнення/Вимкнення" (при розблокованому стані клавіші) обертальний рух від ротора електродвигуна постійного струму передається на планетарний редуктор. Редуктор здійснює механічну передачу крутного моменту на шпиндель, на якому закріплений патрон ударного гайковерта з чотиригранним хвостовиком 1/2''. Основна відмінність ударного гайковерта від шурупокрута – відсутність муфти-регулятора крутного моменту.

Потужність гайковерта дозволяє закручувати кріпильний виріб із необхідним зусиллям та швидкістю обертання, що регулюється силою натискання на клавішу "Увімкнення/Вимкнення", при цьому частота ударів змінюється пропорційно зміні швидкості обертання шпинделя. Позитивною властивістю акумуляторного ударного гайковерту є його мобільність і незалежність від стаціонарного джерела електроживлення, а також відсутність небезпеки ураження електричним струмом. Джерелом електроживлення ударного гайковерта служить Li-Ion акумуляторна батарея (даною комплектацією не передбачена).

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: ID-2175
В наличии
Код: ID-2165
В наличии
Код: 000090213
Нет в наличии
Код: 000043111
Нет в наличии
Код: 000119640
Нет в наличии
Код: 000043110
Нет в наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич