Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Компресор автомобільний Vitals Master AGK 396-100Y

Код товара: 000158365
Наличие:
Нет в наличии
Цена :
2 961,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Напруга, В: 12
Сила струму, А: 33
Потужність, кВт: 0,396
Максимальний тиск, бар: 10,8
Продуктивність, л/хв: 100
Цикл роботи, хв: 15
Роз’єм живлення: затискачі акумуляторні
Довжина кабелю живлення, м: 3
Довжина шлангу подачі повітря, м: 7.5
Габаритні розміри ДхШхВ, мм: 330х260х200
Вага нетто/брутто, кг: 4,5 / 4,7

Описание товара

Опис автомобільного компресора Vitals Master AGK 396-100Y

"Компресор

VitalsMaster AGK 396-100Y — автомобільний компресор напівпрофесійного класу. Не використовує оливу для змащення поршня, тому подає чисте повітря без вмісту оливи. Це особливо важливо для тривалого терміну служби виробів із матеріалів, що руйнуються під дією вуглеводнів, що містяться в оливі.

Може експлуатуватися з великою інтенсивністю і водночас характеризується тривалим терміном служби. Такий агрегат буде доречним як на станціях технічного обслуговування, так і в багажнику автомобіля. Ним можна підкачати автомобільні шини великого діаметра, і навіть для позашляховиків. Крім того, він згодиться в лісі або біля води, щоб легко наповнити повітрям матрац, гумовий човен або інший надувний інвентар. За доброї продуктивності характеризується портативністю, компактними розмірами та малою вагою (4,5 кг).

Використання сучасних технологій та надійних матеріалів гарантує чудові робочі характеристики та довговічність апарату. Гарантійний термін — 36 місяців.

Велика продуктивність

Завдяки використанню поршня діаметром 42 мм та потужного електродвигуна (396 Вт) агрегат має високу продуктивність — 100 л/хв. Це дає змогу швидко накачати (підкачати) шини чи інші вироби.

"Компресор
"Компресор

Надійний металевий корпус

Корпус циліндричної форми виготовлений зі зносостійкої сталі. Він стійкий до деформацій та надійно захищає агрегат від ударів та дії інших небезпечних чинників. Сталь покрита високоякісною порошковою фарбою, яка оберігає метал від корозії та не стирається протягом тривалої експлуатації.

Захищений від перегріву циліндр

Циліндр забезпечений алюмінієвим радіатором. Ребра великої площі ефективно розсіюють тепло, що виділилося під час стиснення повітря. Це забезпечує тривалу безпечну роботу. Крім того, є вбудований запобіжник, який вимикає електродвигун, якщо температура перевищила 70 °С.

"Компресор
"Компресор

Стійка опора шасі

Для стійкості агрегат забезпечений плоскою металевою опорою, її можна встановлювати на різні поверхні. З опорою компресор з’єднаний щільними гумовими демпферами, які гасять вібрації від роботи агрегату.

Зручна ручка для перенесення

Для комфорту під час перенесення агрегат забезпечений ергономічною ручкою. Еластична накладка ручки приємна на дотик, не вислизає з руки, а точковий рисунок запобігає запотіванню долоні.

"Компресор
"Компресор

Пряме під’єднання до акумулятора

Роз’єми типу «крокодил» забезпечують швидке та зручне під’єднання компресора до акумулятора будь-якого автомобіля.

Міцний шланг, аналоговий манометр та дефлятор

Ділянка шланга, що безпосередньо приєднується до повітряного роз’єму накачуваного виробу, оснащена аналоговим манометром і дефлятором. Манометр дає змогу в реальному часі контролювати тиск, а дефлятор — за необхідності скидати надлишок, не вимикаючи шланг. Для зручності використання манометр проградуйовано в розмірності PSI (позначено червоним) та BAR (позначено чорним). Від ударів, пилу та вологи шкала захищена міцним склом. Повітряний шланг-подовжувач виготовлений із міцного, витривалого до вигинів та тиску поліуретану. Довжина шланга 7,5 м робить можливим доступ до всіх коліс автомобіля без переміщення компресора.

"Компресор
"Компресор

Швидкозатискний конектор та штуцери

Швидкозатискний конектор забезпечує легке та швидке приєднання повітряного шланга до «соска» шини, надувного човна чи іншого виробу. Набір штуцерів дає змогу використовувати пристрій для накачування різних шин та інвентарю.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 000151340
В наличии
Код: 000163006
В наличии
Код: 000160116
В наличии
Код: КР-10030 В
В наличии
Код: КП-5030В2
В наличии
Код: 000126380
Нет в наличии
Код: 000151341
Нет в наличии
Код: 000160115
Нет в наличии
Код: 000163007
Нет в наличии
Код: 000126379
Нет в наличии
Код: 000163008
Нет в наличии
Код: 000160117
Нет в наличии
Код: 000163005
Нет в наличии
Код: 000160112
Нет в наличии
Код: 000148183
Нет в наличии
Код: 000160118
Нет в наличии
16 199,00 грн.
Код: 000158365
Нет в наличии
Код: AC-9315
Нет в наличии
Код: 000160113
Нет в наличии
14 468,00 грн.
Код: 000148181
Нет в наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич