Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Косарка роторна ремінна КР-01Б

Код товара: 000039913
Скидка -10%
знов в наявності
Наличие:
В наличии
Цена :
7 300,00 грн. /шт 6 600,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  

Телефоны:
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Состояние: Новый
Страна производитель: Китай
Установка: навесная
Привід: Клиноремінна передача
Ширина захвату, мм: 850
Висота зрізу, мм: До 70
Число оборотів в хвилину: 1800-2400
Маса, кг: 27,5

Описание товара

Косарка роторна ремінна КР-01Б для мотоблоків з моторами водяного охолодження типу  МБ 1080Д - 1012Д

Косарки роторні торгової марки "Кентавр" - чудово агрегатуються з мотоблоками різних типів. Вони є іделальними помічниками на прибудинковій території, в садах, а також на полі, де використання газонокосарки або мотокси не приносят бажаного результату. Дане навісне обладнання призначене для швидкого, а найголовніше, ефективного і якісного покосу трави будь-якого ступеня жорсткості, зернових культур, грубої рослинності з жорсткими стеблями і навіть рослин з твердою задерев'янілою основою.

Асортиментний ряд роторних косарок ТМ "Кентавр" складається з трьох мотоделей: КР-01Б, КР-02 та КР-02М. Косарки ТМ "Кентавр" - це сучасний дизайн з відмінними робочими характеристиками. Всі вироби комплектуються виключно якісними частинами та деталями, які відрізняються комфортністю в роботі, а також простотою в обслуговуванні.

Косарки відрізняються між собою способом приведення в рух кріпленням: КР-01Б - агрегується на фронтальну частину мотоблока і приводиться в рух ремінною передачею від шківа, а моделі КР-02 і КР-02М - на задню частину мотоблока і приводиться в рух від валу відбору потужності.

Особливу увагу заслуговують косарки КР-02 та КР-02М, які спеціально розроблені з урахуванням запитів споживачів та володіють перевагами, які впливають на продуктивність роботи. Ці моделі обладнані специльною конструкцією, яка захищає ріжучі елементи від пошкодження.

Для зручності експлуатації косарки оснащені спеціальними сначатами, за допомогою яких ви можете регулювати висотку покосу трави.

На всі частини і деталі роторних косрок ТМ "Кентавр" поширюється абсолютна гарантія 1 рік, яка діє на всій території України.

КР-01Б

Привідклиноремінна передача

Ширина захвату, мм 850

Висота різу, ммдо 70

Число обертів за хвилину1800-2400

Вага, кг27,5

Агрегатується з мотоблокамиКентавр МБ 1080, МБ 1010, МБ 1012, їх модифікаціями та з аналогами інших виробників

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 39914
В наличии
Код: 000039913
В наличии
7 300,00 грн.
Код: КР-04
В наличии
Код: 892794272
В наличии
Код: 000067185
В наличии
Код: 892799319
В наличии
Код: 892784609
В наличии
Код: 000054115
По предзаказу
Код: КР-09
По предзаказу
Код: КР-01А
Нет в наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич