Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Ніж нескладаний Grand Way WK 06174

Код товара:  WK 06174
Наличие:
В наличии
Цена :
1 250,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  
Профессиональный инструмент по цене производителя

Описание товара

 

Ніж нескладаний Grand Way WK 06174 – міцний та сучасний універсальний фіксований ніж у дизайні «міський тактик» («urban tactical»).
Що таке тактичний ніж?

Тактичні ножі – міцні та надійні, в їх конструкції використовується багато технічних та дизайнерських рішень, запозичених з бойових моделей.

При цьому, з погляду закону, тактичний ніж залишається господарсько-побутовим інструментом. Для його купівлі та носіння не потрібно мати спеціальних дозволів та супровідних документів.

Для міських тактиків характерне поєднання легкості та невеликої товщини, що дозволяє приховане носіння ножа під одягом в умовах сучасного мегаполісу.

Ці ж особливості роблять міський тактик гарним вибором у якості допоміжного похідного ножа. Він не додасть зайвої ваги до екіпірування, не буде громіздкий, не буде заважати сідати, вставати і, за необхідності, навіть лягати та повзати. Але при цьому, буде досить міцним, щоб впоратись з досить серйозною роботою.

Основні характеристики ножа Grand Way WK 06174
  • Довжина клинка – 128 мм, товщина – 2,4 мм. Ці параметри дозволяють характеризувати ніж, як хороший різак, який має непогану почність. Мабуть, WK 06091 не варто використовувати замість лома, але для серйозної роботи він цілком пригодиться.
  • Клинок має форму близьку до американського танто. Це – дуже прочний та ефективний профіль клинка, що отримав велику популярність у всьому світі. Ножі танто настільки цікаві, що заслуговують окремої розмови. Про всі подробиці ви можете дізнатись із статті у .
  • Рукоять – фултанг з накладками із міцного та стійкого до впливу середовища композиту G10. Сталевий хвостовик, що йде на всю довжину рукояті, гарантує міцність ножа. Виріз та упор під пальці підвищують надійність хвата. Текстурована G10 відома тим, що не ковзає та добре чіпляється за долоню. Рукоять навмисно зроблена не надто товстою, щоб спростити носіння ножа. Як уже було вказано вище, поєднання міцності та компактності – одна з «фішок» цього ножа.
  • У тильній частині рукояті є темлячний отвір. Пара отворів в передній частині рукояті дозоляє протягнути крізь них темлячний шнур, чи використати їх для різного роду модифікацій (будьте обережні з модифікациями свого ножа, щоби не пошкодити його або не вивести конструкцію за рамки закону).
  • Ніж продається в комплекті з сучасними піхвами з кайдексу. Піхви надійно фіксують ніж, вони міцні і мають невелику товщину, що значно полегшує їх носіння.
ПРОИЗВОДИТЕЛЬ: GRAND WAY
ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНОЙ
ОБЩАЯ ДЛИНА, ММ: 255
ДЛИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 128
ДЛИНА РУКОЯТИ, ММ: 127
ТОЛЩИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 2.4
ШИРИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 37.5
МАРКА СТАЛИ: 440 C
ТВЕРДОСТЬ СТАЛИ, HRC: 57-58
ПОВЕРХНОСТЬ ЛЕЗВИЯ: BLACK STONEWASH
ТОЛЩИНА РУКОЯТИ, ММ: 14.6
МАТЕРИАЛ РУКОЯТКИ: G10
НАЛИЧИЕ ЧЕХЛА: ДА
МАТЕРИАЛ ЧЕХЛА: KYDEX
МАССА, Г: 180
РУЧНАЯ РАБОТА: НЕТ
ВИД УПАКОВКИ: КАРТОННАЯ УПАКОВКА

 

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 1882 UB
В наличии
Код:  WK 06174
В наличии
Код: 2818 DU-B 
В наличии
Код: 06034
В наличии
Код: FBGX-2 AL
В наличии
Код: 2924 GU
В наличии
Код: WK 0301
В наличии
Код: 01270 
В наличии
Код: 903 BQ
В наличии
Код: WK 0316
В наличии
Код: 2786 UB
В наличии
Код: 2463 UB
В наличии
Код: 01085
В наличии
Код: 2828  UB
В наличии
Код: 2771 UBQ
В наличии
Код: 2503
В наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич