Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Ніж складний Grand Way 11575

Код товара: 11575
НОВИНКА
Наличие:
В наличии
Цена :
1 123,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  
Профессиональный инструмент по цене производителя

Описание товара

Ніж складний Grand Way 11575 – якісний сучасний складаний EDC ніж з лезом із сталі 8Cr13MoV

В асортименті EDC ножів від Grand Way є чимало по-справжньому якісних та цікавих позицій. Філософію їх створення та пропозиції коротко можна описати як:
 
1. Дизайн та інженерні рішення на рівні іменитих брендів;
2. Добротна якість матеріалів та виготовлення;
3. Більш доступна, ніж у дорогих брендів ціна.
 
Складаний ніж Grand Way 11575 повністю відповідає цим вимогам.
Якщо вам потрібен сучасний та якісний ніж за доступною (для такого рівня виконання) ціною, Grand Way 11575 – той ніж, який ви шукаєте.
 
Технічно, Grand Way 11575 – кишенькових габаритів фліппер EDC-шник (загальна довжина – 194 мм, довжина руків’я – 111 мм, маса – лише 111 грами).

Ніж легко і приємно з характерним клацанням розкладається, надійно фіксується лайнером і, без проблем і заминок, складається назад. В осьовому вузлі знаходиться якісний підшипник, і в роботі ножа це відчувається буквально на кінчиках пальців. Загалом ніж просто приємно використовувати і навіть просто тримати в руках.
 
Цікавою деталлю є форма гвинтів у вісьовому вузлі, Вони без проблем стягуються-відпускаються не якимось хитрим ключем-тораксом, а звичайною шліцевою викруткою, або навіть монеткою, що завалялася в кишені. Що не тільки надзвичайно полегшує власнику обслуговування ножа, а й дозволяє йому без проблем регулювати осьовий механізм справді повсякденно та мало не на ходу.
 
Клинок ножа – дроп пойнт із сталі 8Cr13MoV. Однією з найкращих нержавіючих сталей китайського виробництва, за своїми характеристиками, близька до японської AUS-8. Ця сталь має оптимальне поєднання ріжучих, міцнісних і протикорозійних.
властивостей і відмінно підходить для ножів повсякденного користування, до того ж не здорожуючи їх.

За формою клинок є дроп пойнтом з високими прямими спусками, що надає ножу здатність до легого, плавного різу, та здатності добре колоти
.
На обусі, на місці для упору великого пальця є приємно чіпка насічка.
 
Руків'я зручно лежить у долоні, як при прямому, так і при зворотному хваті. Матеріал накладок – G-10, приємно шорсткий,добре чіпляється за долоню і, до всього іншого, має чудову стійкість до механічного зносу, впливу води та високих температур.

У спейсері, виготовленому з того ж полімеру, є отвір під темляк.

У кишені чи поясі ніж легко зафіксувати надійною кліпсою.
 
Загалом, ніж надзвичайно приємний та викликає відчуття справжньої першосортної речі, зробленої «без обману». Купити складаний ніж Grand Way 11575 – реальна можливість отримати гідну якість за цілком розумні гроші.

 

До цього ножа ви можете придбати додатково чохол зі шкіри вищого гатунку від Українського виробника.  ЧЕХОЛ-L (ЧЁРНЫЙ) -В

 

ПРОИЗВОДИТЕЛЬ: GRAND WAY
ВИД НОЖА: СКЛАДНОЙ
ОБЩАЯ ДЛИНА, ММ: 194
ДЛИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 83
ДЛИНА РУКОЯТИ, ММ: 111
ТОЛЩИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 3
ШИРИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 25.5
МАРКА СТАЛИ: 8CR13MOV
ТВЕРДОСТЬ СТАЛИ, HRC: 58-59
ПОВЕРХНОСТЬ ЛЕЗВИЯ: SATIN FINISH
ТОЛЩИНА РУКОЯТИ, ММ: 16.5
МАТЕРИАЛ РУКОЯТКИ: G10
НАЛИЧИЕ КЛИПСЫ: ДА
ТИП ЗАМКА: LINER LOCK
МАССА, Г: 111
РУЧНАЯ РАБОТА: НЕТ
ВИД УПАКОВКИ: КАРТОННАЯ УПАКОВКА
ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ: ПОДШИПНИК В ОСЕВОМ УЗЛЕ

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 508
В наличии
Код: 11575
В наличии
Код: E-110
В наличии
Код: E-101
В наличии
Код:  E-04
В наличии
Код: 04018
В наличии
Код:  01535
В наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич