Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium

Код товара: 000123117
Наличие:
В наличии
Цена :
458,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  

Телефоны:
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Загальна довжина, мм: 210
Вага, г: 275
Max. Діаметр різу, мм: 20
Довжина леза, мм: 70

Описание товара

Опис секатору Vitals Master PS-210-02 Premium

Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium

Vitals Master PS-210-02 Premium — садовий секатор преміумкласу. Призначений для точного обрізання гілок, молодих пагонів та квітів. Чудовий інструмент для догляду за чагарниками та живими огорожами у присадибному, дачному, комунальному та невеликому фермерському господарстві. Простий у використанні, практичний, зручний, робить рівний зріз, не завдаючи шкоди кущам та деревам. Максимальний діаметр різу 20 мм.

Міцність, надійність

Верхнє лезо виготовлене з вуглецевої сталі SK5 та загартовано. Нижнє виконане з нержавійної сталі. Матеріали характеризуються високою твердістю, дуже доброю в’язкістю та зносостійкістю. Леза без пошкоджень та деформації витримують екстремальні навантаження. Різальні крайки зберігають гостроту навіть за тривалої експлуатації.

Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium
Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium

Довговічність

Завдяки тефлоновому покриттю на верхньому лезі та нержавійним властивостям нижнього леза не схильні до шкідливої дії вологи, солей, лугів, залишків добрив із ґрунту та опадів, активних речовин, що містяться в соку рослин. Це запобігає корозії металу й забезпечує велику довговічність.

Комфорт під час використання

Посилені алюмінієві руків’я ергономічної форми мають додаткові м’які елементи. Вони запобігають ковзанню та знижують навантаження на м’язи руки під час експлуатації.

Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium
Секатор Vitals Master PS-210-02 Premium

Кнопка регулювання та фіксатор

Інструмент має кнопку, натиснувши яку можна встановити відкриття («велика/маленька рука»). Фіксатор, яким оснащена модель, легко блокує леза в закритому стані та надійно фіксує їх під час зберігання.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: 23003F 
В наличии
Код: 23005F 
В наличии
Код: 23006F 
В наличии
Код: 23002F 
В наличии
Код: 23004F 
В наличии
Код: 23001F 
В наличии
Код: KC-C4868N
В наличии
680,00 грн.
Код: 71-814
В наличии
Код: FT-1012 
В наличии
Код: FT-1001
В наличии
Код: FT-1014
В наличии
Код: FT-1014
В наличии
Код: 71-801
В наличии
530,00 грн.
Код: ЦИ 1394
В наличии
Код: 1541
Нет в наличии
Код: ЦИ 0703
В наличии
Код: ЦИ 0233
Нет в наличии
Код: 1393
Под заказ
Код: 54921-3
В наличии
Код: 71-895
В наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич