Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

Мотоблок Кентавр МБ40-1С

Код товара: 000054783
Наличие:
В наличии
Цена :
25 800,00 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Модель двигуна: 170F
Тип палива: Бензин
Потужність двигуна, к.с.: 7,0
Робочий об'єм двигуна, см³: 208
Номінальні обороти, об/хв: 3000
Номінальна витрата палива, г/кВт∙год: ≤374
Ємність паливного бака, л.: 3,6
Система запуску двигуна: Ручний стартер
Повітряний фільтр: Двоступеневий
Тип, ємність АКБ А∙год: -
Обсяг картера двигуна, л: 0,6
Тип масла в картері двигуна: ТМ "ДТЗ" TURBO SYNT 10W-40 API CF-4/SG
Датчик рівня масла: Є
Система охолодження двигуна: Повітряне охолодження
Обсяг системи охолодження, л: -
Тип охолоджуючої рідини: -
Тип приводу трансмісії: Ремінний
Тип зчеплення: Натяжкою ременя
Тип приводних ременів: 10РК600 / 5РК730
Струмок для підключення активного навішування: -
Тип коробки передач: Ремінного типу
Кількість передач: 1/1
Спосіб включення заднього ходу: Рукоятка на кермі
Привід фрези: Прямий черв'ячного типу
Вал відбору потужності: -
Обсяг масла в картері трансмісії, л: 0,5
Тип масла в картері трансмісії: ТМ "ДТЗ" ТАД-17 И API GL-
Транспортні колеса: 13Х5.00-6
Колія коліс, мм: 405
Номінальна швидкість руху на колесах вперед/назад, км/год: 3,2 / 3,2
Тип і регулятор керма: По висоті
Тип причіпного пристрою: -
Спосіб установки грунтофрези: Окремо від транспортних коліс
Номінальна частота обертання грунтофрези, об/хв: 250
Кількість секцій грунтофрези, шт: 6=(1+2)+(2+1)
Розмір/кількість/тип ножів грунтофрези: 4,0 ММ Х 155 ММ / 18 шт.
Ширина захвату грунтофрези, мм: 560, 720
Діаметр ротора грунтофрези, мм: 285
Глибина культивації, мм: До 200
Електрообладнання: -
Вимірювальні прилади: -
Інше обладнання: -
ЗІП: В комплекті
Габаритні розміри в зборі (ДхШхВ), мм: 1500х700х1100
Споряджена вага, на колесах/на фрезах, кг: 70 / 70

Описание товара


Мотоблок МБ40-1С: універсальний помічник. Мотоблок МБ40-1С по праву займає одне з перших місць у рейтингу популярності цієї техніки. Він чудово справляється з обробкою ґрунту на ділянках малого та середнього розміру з різними типами ґрунту. Втім, МБ40-1С подужає і більший майданчик − просто на це буде потрібно трохи більше часу.

МБ40-1С чудово культивує ґрунт у місцях, куди складно або неможливо заїхати трактором. Зокрема − між виноградниками, під кущами, на грядках, на квіткових клумбах, у теплицях, парниках і т.д.

З МБ40-1С працювати просто.Головна перевага цього мотоблока − значно менше навантаження на руки працівника порівняно з іншими моделями середнього рівня потужності. З ним легко і комфортно може працювати людина, що не має хорошої фізичної підготовки.

Зниження навантаження відбувається завдяки компоновці, характерної для набагато потужніших професійних машин, а саме − роторна ґрунтофреза винесена назад і приводиться в дію через окремий редуктор. У свою чергу, поступальний рух усього агрегату вперед або назад здійснюється завдяки провідним колесам з шевронним протектором «ялинка».

Така конструкція мотоблока дає масу переваг і працювати з ним незрівнянно легше, зручніше та ефективніше.

Потужність МБ40-1С.Потужність бензинового двигуна − 7 к.с. Цього цілком вистачає для культивації більшості типів ґрунтів, за винятком кам'янистих.

Навіть якщо в ґрунті присутні рослинні залишки або бур'яни, вони без проблем перемелюють роторною ґрунтофрезою, що обертається з високою швидкістю.

Головне − вчасно чистити ножі фрези. Для зручності очищення фрези задня частина захисного крила зроблена відкидною.

Сумісність з навісним обладнанням.Ще одне відчутну перевагу мотоблока МБ-40-1С перед звичайними культиваторами − можливість роботи з іншими навісними інструментами. Знявши роторну фрезу, можна (через спеціальну перехідну зчеплення) встановити підгортальник, плуг або плоскоріз.

До речі, якщо ґрунт пухкий, можна встановити металеві ґрунтозачепи замість пневматичних коліс − для кращого зчеплення.

Таким чином, зупинивши свій вибір на мотоблоку МБ-40-1С, ви отримуєте надійного і універсального помічника в будь-якому господарстві.

Особливості моделіКентавр МБ 40-1С:

  • Висока якість розпушування забезпечується завдяки високій швидкості обертання роторної ґрунтофрези − 250 об/хв. Це майже вдвічі більше, ніж у моделей з ґрунтофрезою замість коліс при відносно повільному (близько 2 км/год) переміщенні мотоблока по оброблюваній ділянці на ведучих колесах. Таким чином, можна за один прохід рихлити ґрунт на всю глибину захоплення ґрунтофрези.
  • Унікальний конструктив. Кожна половина роторної ґрунтофрези складається з окремих секцій-роторів. Їх можна легко і швидко зняти або поставити назад для регулювання ширини культивації. А щоб частини захисного крила, що виступають, не пошкоджували рослини, саме крило теж зроблене розбірним.
  • Виняткова стійкість. У процесі роботи вся вага мотоблока оптимально розподіляється між провідними колесами і ґрунтофрезою. При цьому центр ваги агрегату розташований дуже низько. Це робить мотоблок надзвичайно стійким − працівникові не потрібно докладати стільки зусиль для підтримки рівноваги агрегату, скільки при культивації звичайними мотоблоками.
  • Легка керованість. Ведучі колеса позбавляють працівника від необхідності вручну штовхати або тягнути мотоблок по полю. Ввімкнення переднього або заднього ходу здійснюється дуже просто − затисненням потрібного важеля на рукоятці керма.
  • Маневреність. Повернути і розгорнути мотоблок можна практично на одному місці, оскільки колія ведучих коліс набагато вужча ширини захоплення фрези, і вони не створюють відчутного опору при розвороті.
  • Опора на ведучі колеса значно зменшує вібрацію керма від обертання ґрунтофрези та ударно динамічне навантаження від зіткнення ножів фрези з камінчиками або твердими фрагментами ґрунту.
  • Ергономіка. Важелі переднього і заднього ходу, важіль ручного газу і вимикач двигуна зручно розташовані на кермі. Кермо, до речі, не тільки регулюється по висоті, але його можна швидко скласти. Це зручно при транспортуванні в машині або при зберіганні.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: МБ 40-2
В наличии
18 300,00 грн.
Код: 000133938
В наличии
27 600,00 грн.
Код: ДТЗ 513БН
В наличии
299 900,00 грн.
Код: ДТЗ 470БН
В наличии
19 400,00 грн.
Код: 000133937
В наличии
Код: 000133939
В наличии
Код: 000129004
В наличии
Код: GT90M3 FAVORITE
В наличии
Код: 000131825
В наличии
В наличии
Код: ДТЗ 517БН
В наличии
28 800,00 грн.
Код: МБ 2070Б/М2
В наличии
Код: 000054783
В наличии
Код: 000133940
В наличии
Код: 000054780
В наличии
Код: МБ40-1С/G
В наличии
Код: ДТЗ 570 БН 4-00-10
В наличии
Код: МБ 2013 Б-3
В наличии
Код: GT09 FAVORITE
В наличии
Код: 000054778
В наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич